luxaflex, sunway, verosol jalouzieen

ALLE KLEUREN, ALLE MATEN, ALLE SPECIALE JALOEZIEEN
BIJ DE ® SPECIALIST IN AMSTERDAM.

Alleen bij de echte ® winkel in Amsterdam, vindt u de nieuwste collectie horizontale jalouzieen. All Protect Sun verkoop en montage van zonweringen en raamdecoraties is deze specialist in alle soorten jaloezieen voor Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Almere en heel regio groot Amsterdam. Met een ervaring, vakmanschap en een bewezen klantvriendelijkheid van 25 jaar, durven wij u met een gerust hart ons bedrijf Protect Sun aan te bevelen. Onze referentielijst en klanten reacties in ons gastenboek spreken voor zich. De mooiste ® jalouzieen hebben wij in onze altijd actuele showroom voor u opgehangen. Geen kleine demo , maar riant grote jaloezieen en volledig werkend. U kunt deze jalouzieen collectie bewonderen maar ook zelf uitgebreid proberen.

Merken

Bij Protect Sun zonwering vindt u niet alleen de collectie horizontale jalouzien van het merk ® , maar ook van Sunway, Flexcolours, Verosol, Multisol, Zonnelux, B&C, Werner Hansen, Starlight en natuurlijk ons eigen voordelig en betrouwbaar huismerk Sunprotect.

Zoveel mogelijkheden

De mooie collectie ® is nu uitgebreid met nieuwe kleuren, items en nieuwe lamel breedte maten voor de jalouzieen. De uitgebreide collectie ® zijn in vijf verschillende lamelbreedtes te leveren, in 16 mm, in 25 mm, in 35 mm, in 50 mm en nu ook in de nieuwe 70 mm of 90 mm uitvoering. De horizontale jalouzieen kunt u nu ook voorzien van stoffen lamel ladderbanden in plaats van de bekende lamel ladderkoorden. Ladderbanden zijn niet alleen leverbaar in een mooie uni kleur aangepast aan de kleur van de jaloezie, maar ook afwijkend en contrasterend met decoratieve print. Daarmee creëert u een unieke en zelf bedachte jaloezie die niet alleen een zonwerende functie heeft, maar tevens een schitterende raamdecoratie is voor uw woning. Uniek, robuust en werkelijk schitterend om te zien, een lust voor het oog.

Lamellen combinatie keuze

Maar er zijn nog meer mogelijkheden om van een horizontale jaloezie uw eigen persoonlijke raambekleding en zonwering te maken. Bij Protect Sun zonweringen Amsterdam, kunt u uw jaloezie ook voorzien van verschillende kleuren lamellen. Als voorbeeld, kiest u voor een uni kleur jalouzie, dan kunt u daar lamellen van een andere kleur of geprinte lamel in toevoegen. Daarmee verkrijgt u een unieke jaloezie in de kleurcombinatie welke u mooi vindt. Kiest u dan ook nog voor een passende kleur ladderband, heeft u een ® jalouzie voor uw raam hangen die u niet overal tegenkomt.

De nieuwe 70 mm en 90 mm jaloezie

De nieuwe ® 70 mm en 90 mm horizontale jalouzieen zijn een ervaring op zich. Stoer en toch flexibel in mooie lichtregeling en zonwering, vooral geschikt voor grotere ramen. Met rond gevormde lamellen van 70 mm en 90 mm voorzien van ladderkoord of robuste ladderbanden welke in een uitgebreid gamma van kleuren zijn te leveren is deze ® jaloesie een aanwinst voor uw woning. Natuurlijk ook hier weer de keuze om de jaloezie uit te voeren met ladderkoorden of stoere decoratieve stoffen ladderbanden. Deze 70 mm/90 mm jalouzie is ook optioneel te voorzien met de luxe aluminium Fushion designkoof voor nog meer klasse en exclusiviteit. Standaard is deze 70 mm/90 mm jaloezie bedienbaar met koordbediening maar is ook mogelijk als gemotoriseerde versie. Indien gewenst met afstandbediening voor nog meer comfort en bedienings gemak.

Mega View jaloezie

Mega View horizontale jalouzieen van ® is de nieuwste ontwikkeling op jalouzieen gebied. Mega View jalouzieen zijn voorzien van 25 mm lamellen welke in dichte stand volledig sluiten. Echter staat deze jaloezie geopend, is de doorkijk verdubbeld. Dat komt door het speciale ladderkoord welke ervoor zorgt dat de 25 mm lamellen geen opening geven van 2 cm maar van ruim 4 cm. Daardoor een mega view naar buiten gecombineerd met zonwerende lichtregeling en optimale privacy.

Houten jalouzieen

Natuurlijk kunnen wij u een enorm grote collectie houten jalouzieen aanbieden. In alle maten en uitvoeringen en dat voor een prettige prijs. Wij hebben daar een speciale website voor www.houten-jaloezie.nl. Klikt u op deze link en u zult blij verrast zijn met zoveel keuze, informatie en foto, s.

Evolution jalouzieen

Aluminium jalouzieen gecombineerd met hout, je moet maar durven. Deze jalouzieen zijn voorzien van de mooie houten klassieke retro bovenbak en onderlat in combinatie met 50 mm aluminium lamellen en voorzien van een gewaagd ladderband. Dit tezamen geeft een bijzonder mooie mix van klassieke rust en opwindend technisch design.

Ondulette jalouzieen

De Ondulette jalouzieen hebben geen rechte horizontale lamellen, maar speciaal gevormde lamellen in vier uitvoeringen. Deze zijn Cube, Diamond, Wave en Kite, welke ook weer leverbaar zijn in drie lamel structuren:Ocean, Valley en Dessert. Deze special Ondulette jaloezie is leverbaar in een groot palet van kleuren, waardoor u dit design product kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak en passend in elk interieur.

Thermo stop jalouzieen

Met de thermostop jalouzieen, kunt u in de winter energie besparen en wordt in de zomer de warmte optimaal weerkaatst (gereflecteerd). Dit door toepassing van de optionele thermostop lamel in uw jaloezie welke een groot isolerend vermogen heeft.

Lichtdichte jalouzieen

® Lightline horizontale jalouzieen sluiten nu nog beter het daglicht af. Bij deze licht dichte jalouzieen zijn er geen gaatjes in de lamellen gemaakt om de trekkoorden door te voeren. Deze trekkoorden zitten nu buiten om de lamellen, daardoor wordt er minder licht toegelaten in uw kamer.

Donker maken

Wilt u het echt donker maken, verduisteren of blinderen in uw kamer of kantoor, bezoekt u dan onze website www.verduistering-amsterdam.nl.

Dakraam jalouzieen

Voor de schuine dakramen zoals van Velux, Fakro, Roto en Keylite hebben wij de speciaal dakraam jaloezie met zijgeleidings systeem en cassette. Ook voor deze dakraam jaloezie systemen kunnen wij u veel kleuren aanbieden.

Lichtkoepel

Voor uw lichtkoepel en raam in uw plafond hebben wij het juiste systeem om het donker te maken met als extra een goede warmtewering. Dit systeem kunnen wij u op ware grootte en werkend tonen in onze showroom.

Meet en montage service

Al onze jaloezie zonweringen worden speciaal naar uw wens en afmetingen gemaakt. Daardoor heel veel mogelijkheden in kleuren en uitvoeringen en een perfecte pasvorm. Als u bij ons een jaloezie zonwering heeft besteld, komen wij naar uw woning of kantoor met de nieuwste digitale laser meetapparatuur, om de juiste maten te meten. Daarbij geven wij u uitgebreid advies tbv plaatsing van de jalouzieen. Na een korte levertijd komen onze eigen geschoolde monteurs uw bestelde jalouzieen, professioneel en stofvrij bij u thuis of op kantoor monteren.

Showroom

Nadat u al deze informatie heeft gelezen en de foto' s heeft bekeken, zult u vast nog vragen hebben. Deze behoeven niet onbeantwoord te blijven. U bent dan ook vrijblijvend welkom in onze mooie en altijd actuele showroom, waar u op vakkundige wijze te woord wordt gestaan en u alle ® worden getoond. Bij een heerlijk kopje koffie kunt u op uw gemak alle uitvoeringen en kleuren bewonderen.

Referenties en gastenboek

Bent u nieuwsgierig geworden voor wie wij werken? En wilt u weten hoe onze klanten Protect Sun raamdecoraties en zonweringen beoordelen? Kijkt u dan svp op onze referentielijst of open ons gastenboek en lees de ervaringen van klanten met ons bedrijf Protect Sun Amsterdam.

Aanbiedingen

Protect Sun heeft altijd een passende aanbieding voor u. Dit zonder op onze goede kwaliteit en service in te leveren. Vraagt u naar onze speciale kortings aanbieding als u zelf gaat meten en monteren! www.jalouzieen-amsterdam.nl

Reparaties en onderdelen

Protect Sun heeft zijn eigen reparatie en onderdelen service. .Dus mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, kunnen wij u snel en accuraat van dienst zijn. Kijkt u aub op onze speciale reparatie website www.zonwering-reparatie.nl

Tip

Heeft u interesse in onze andere grote collectie zonwering, raambekleding, gordijnen, insectenhorren, rolluiken, zonneschermen, markiezen en parasols? Klikt u hier om naar onze uitgebreide website met zeer veel foto, s te gaan.

English website

For our English visitors and expats we do have an English translated website www.protectsun.eu Yes, we do speak English and German in our showroom. You are most welcome by All Protect Sun Amsterdam sunblinds and window decorations Holland

TIP:

Nog meer informatie en foto's van horizontale jaloezieen

Protect Sun zonwering Amsterdam alle merken. Staat uw merk er niet bij? Vraagt u ernaar a.u.b.!

Protect Sun zonwering levert in amsterdam, maar ook in amstelveen haarlem aalsmeer schiphol badhoevedorp diemen duivendrecht almere muiden muiderberg loosdrecht vinkeveen mijdrecht ouderkerk aan de amstel nigtevecht hilversum naarden laren blaricum wassenaar ijburg beverwijk weesp zaandam purmerend hoorn castricum alkmaar zandvoort uggelen almere lelystad volendam durgerdam ijmuiden heemskerk heemstede bennebroek den haag utrecht scheveningen soestdijk soest soesterberg den bilt uchelen bosch en duin amersfoort apeldoorn arnhem enschede eindhoven zaanstad enkhuizen bussum middelburg den helder ameland texel terschelling schiermonnikoog vlieland. Staat uw woonplaats er niet bij? Vraagt het ons s.v.p.!

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren, vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleent. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.